De Nieuwe Veste

 

Veel beleggers hebben een portefeuille die voornamelijk uit aandelen en/ of obligaties bestaat. Marktgevoeligheid is kenmerkend voor dit type beleggingen. In sterk stijgende markten is dat zeer prettig. Maar tegenwoordig hoeft er maar één negatief nieuwsbericht te verschijnen en markten kunnen erg heftig reageren. Vaak gaat dit gepaard met dalingen over de gehele linie. En dan zijn dergelijke beleggingen vaak minder fijn om in portefeuille te hebben.

Een van de eerste “lessen” bij beleggingen is dat spreiding uitermate belangrijk is. En dan niet alleen spreiding over verschillende aandelen en obligaties, maar ook spreiding over verschillende beleggingscategorieën. Maar wat is dan een goede aanvulling op een dergelijke portefeuille? De Nieuwe Veste heeft het antwoord: atypische beleggingen!

De Nieuwe Veste is opgericht in 2016 en beheert atypische beleggingsinstellingen. De Nieuwe Veste heeft dus geen eigen beleggingsprogramma’s maar maakt de strategieën van derde partijen toegankelijk door middel van vrijgestelde beleggingsinstellingen. Deze derde partijen hebben bewezen positieve rendementen te kunnen behalen in verschillende marktomstandigheden.


 

Dus wanneer (aandelen)markten in zwaar(der) weer verkeren, kunnen atypische beleggingen hier vaak van profiteren. Dat maakt dat atypische beleggingen doorgaans een goede toevoeging zijn aan een beleggingsportefeuille!
 
Neem vooral contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden om uw portefeuille kennis te laten maken met de voordelen van atypische beleggingen!

De Nieuwe Veste is een beheerder van belegginginstellingen en adviseert niet met betrekking tot deelname aan deze beleggingsinstellingen of over andere onderwerpen. Dit houdt in dat u zelf dient te bepalen (al dan niet met behulp van een externe adviseur) of de beleggingsfondsen van De Nieuwe Veste geschikt voor u zijn. De Nieuwe Veste B.V. heeft zich bij de AFM gemeld op basis van het AIFM-registratieregime. De fondsen die door De Nieuwe Veste worden beheerd zijn toegankelijk vanaf € 100.000,- en op basis van artikel 2:66a Wft vrijgesteld van vergunningplicht. Wanneer u rechten van deelneming aankoopt in (subfondsen van) Da Vinci Diversified wordt u door De Nieuwe Veste op basis van artikel 4:37p Wft als professionele belegger gekwalificeerd.

 

Wilt u meer informatie over deze unieke kans voor uw portefeuille? 
Vul het formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met u op!

 

Already verified you are human.

* = verplicht invoerveld

Please wait...